Yeni Aragorn's Quest Videosu

Oyunda Aragorn dışında bir çok Yüzüklerin Efendisi karakteri de yer alacak.
16.12.2009 12:29 Ersin Kılıç

Edebiyat ve Sinema tarihinin en başarılı yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni oyunu Aragorn's Quest için yeni bir video yayınlandı.
 
Yüzüklerin Efendisi serisini tamamı ile Aragorn'un gözünden oynayacağımız yeni oyunda iki kişilik oyun modları da bulunacak. Diğer Yüzüklerin Efendisi oyunlarına göre daha masalsı bir sunum ve grafiklerin yer alacağı oyun Wii, PS2, DS ve PSP için geliştiriliyor.
 
Oyun için yayınlanan bu videoda oyunun genel atmosferi dışında oynanışının da nasıl olacağına dair görüntüler yer alıyor.
 
Oyun için yayınlanan bu yeni videoyu buradan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of The Rings: Aragorn's Quest Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Headstrong Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler