Yeni Assassin's Creed 2 Ekran Görüntüleri

İlk oyundaki en büyük eksikliklerden birisi karakterimiz Altair'in yüzme yeteneğinin olmamasıydı. Neyseki Ezio'nun böyle bir sorunu yok.
20.08.2009 22:18 İhsan Aktı

Bu nesilin en çok konuşulan oyunlarından biri olan Assassin's Creed'in devam oyunu Assassin's Creed 2'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Bilindiği gibi Rönesans İtalya'sında geçen ve Ezio adlı karakteri yönetmemize izin veren oyun 17 Kasım'da piyasaya Pc, Ps3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek.

İlk oyuna göre daha gelişmiş bir yapay zekaya sahip olduğu belirtilen oyunda düşmanlarınız sizi öldürmek için takımlar halinde çalışabilecek. Bunun yanısıra oyunda görevlerimizde yardımcı olmaları adına hırsız veya paralı asker tutabilmemize  izin veriliyor.

Ubisoft'un büyük umutlar beslediği oyunun yayınlanan ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 14 Dk önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler