Yeni Assassin's Creed 2 Oynanış Videosu

İlk oyundakinin aksine ikinci oyunda yeni yeteneklere sahip olacağız.
28.08.2009 12:59 İhsan Aktı

Gametrailers sitesi,  Ubisoft'tan Partice Desilets ile GamesCom 2009'da yapılan söyleşinin ve Assassin's Creed 2'ye ait  yeni görüntülerin yer aldığı bir video yayınladı.

17 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Assassin's Creed 2'de bilindiği gibi  Ezio adındaki genç asilzade'nin Rönesans İtalya'sında ailesinin  intikamını almak adına usta bir suikastçi olma yolunda ilerleyişi ve bu süreçte giriştiği maceralar konu alınıyor.

Oyunun sahip olduğu oynanış özellikleri ve (ilk oyuna göre) bu konuda yapılan iyileştirmelerin de söz edildiği videoya buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler