Yeni Assassin's Creed Oyunu 2010 Yılında Çıkabilir

06.04.2010 20:24 Alkan Adakaner


 
      Son dönemlerde oyun firmalarında çalışan kişilerin Linkidin özgeçmişlerine bakarak yeni çıkacak oyunlarla ilgili bilgi sahibi de olabiliyoruz. Tabi bu özgeçmişlere tamamen güvenmek için de bir neden bulunmuyor.
 
     Ubisoft Montreal'de 3D animatör olarak çalışan Michael Donnell'ın Linkedin özgeçmişine baktığımızda Splinter Cell: Conviction'ın Playstation 3 için de hazırlandığını görüyoruz. Bunun yanı sıra sonraki Assassin's Creed oyununun tarihi ise 2010 olarak gösterilmiş.

    Ubisoft çalışanları ve yetkililerinin daha önceki açıklamalarında Splinter Cell: Conviction'ın Playstation 3 versiyonunu kesin olarak reddetmemeleri bu ihtimali arttırıyor. Yeni Assassin's Creed oyunu ise 2010 yılında çıkar mı emin değilim, ama Assassin's Creed 2'nin satış rakamlarına bakacak olursak Ubisoft elini çabuk tutmak isteyecektir.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler