Yeni Assassin's Creed Oyunu Geliştiriliyor

Ubisoft, Prince of Persia serisini tamamen unutup Assassin's Creed'e odaklanmış gibi görünüyor
28.03.2013 08:41 Alkan Adakaner


     Gün geçmiyor ki Ubisoft yeni bir Assassin's Creed oyunu duyurmasın. Her yıl serinin en az bir (taşınabilir konsollarla birlikte iki) oyununu geliştiren firma bu geleneğini bozmaya niyetli değil gibi görünüyor.
 
     Ubisoft Toronto yetkililerinin açıklamasına göre şu an stüdyoda yeni bir Assassin's Creed oyunu geliştiriliyor. Yeni Assassin's Creed oyunu muhtemelen 2014 yılının Sonbahar döneminde piyasaya çıkacak.
 
    Bu stüdyoda Assassin's Creed'in yaratıcılarından Jade Raymond da bulunuyor. Şu an 5 projesi bulunan stüdyonun geliştirdiği diğer oyunlar arasında Rainbow Six: Patriots ve Splinter Cell: Blacklist de yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler