Yeni Assassin's Creed Oyunu Önümüzdeki Sene

15.11.2010 21:36 Samet Konuksal


 
 
     Assassin's Creed serisi hayranları şu sıralar biraz heyecanlı. Zirâ serinin yeni oyunu Brotherhood, bu hafta içinde Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkışını yapacak. Brotherhood'un yanı sıra serinin hayranlarını heyecanlandıracak bir diğer haber de Ubisoft patronu tarafından geldi.
 
     Ubisoft patronu Yves Guillemot, -açık olarak söylemese de- yeni Assassin's Creed projesinin önümüzdeki sene geleceğinin ilk sinyalini verdi. Yves Guillemot, "Önümüzdeki sene için assassinlerle ilgili bir projemiz var. Şimdilik söyleyeceğim tek şey bu." açıklamasını yaptı. 
 
     Bilmiyoruz, bu bir DLC olabilir ya da Yves Guillemot, ertelenen PC sürümünü kastetmiş de olabilir. Ancak açıklamaya bakılırsa, serinin hayranları ilk oyun ve ikinci oyun arasında olduğu gibi iki yıl beklemek durumunda kalmayacaklar. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler