Yeni Batman Filmi Batman’in Travmaları Etrafında Şekillenecek

14.08.2020 14:53 Özgür Eroğlu


DC evrenini hatta çizgi roman dünyasının en önemli ve en popüler karakterinden olan Batman’in yeni bir film uyarlaması geliyor bildiğiniz gibi. Bu yeni uyarlama paylaşılan ilk görseller ve oyuncular sebebiyle oldukça merak uyandıran bir film.

Şu ana kadar konusu ile ilgili net bir açıklama yapılmadı, ancak Batman’in ilk yıllarını anlatacağı biliniyordu. Filin yardımcı senaristi Matt Tomlin de yaptığı açıklama ile filmin Batman’in ilk yıllarını anlatacağını doğruladı. Ayrıca filmin Batman’in travmaları üzerinde şekilleneceğini ekledi. Ayrıca paylaşılan fotoğraflara bakılarak filmin günümüzde değil 90’larda geçeceği tahmin ediliyor.

Açık konuşmak gerekirse şahsım adına bizleri çok iyi bir filmin beklediğini söyleyebilirim. Ancak bildiğiniz gibi böyle büyük yapımlarda stüdyo bir müdahalede bulunabiliyor, bu yüzden film çıkmadan yorumda bulunmak çok yanlış olur.

Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler