Yeni Batman Filminden İlk Batmobil Görselleri Paylaşıldı

04.03.2020 21:21 Özgür Eroğlu

 
Matt Reeves'in yönetmenliğini yaptığı başrolde de Robert Pattinson'ın bulunduğu yeni Batman filminden ilk video ve set fotoğrafları geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı. Buraya tıklayarak onları inceleyebilirsiniz. Birkaç dakika önce de filmin yönetmeni Matt Reeves, Batmobil'in görsellerini paylaştı.
 
Batmobil bildiğiniz gibi Batman'in aracı ve aynı Batman gibi çeşitli teknolojilerle donanmış bir araç. Daha önce görmeye alıştığımız Batmobil tasarımları, genelde günümüz araçlarına göre daha ütopik duran araçlar. Bu sefer ki araç tasarımı ise gerçekten ilginç. Araç tasarımlarını gördükten sonra şahsi olarak The Batman filmi için daha fazla heyecanlandığımı söyleyebilirim.
 
The Batman 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Görselleri inceledikten sonra, fikirlerinizi yorum olarak atmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler