The Batman Filminin Setinden Yeni Görseller Paylaşıldı

22.02.2020 00:38 Özgür Eroğlu

Matt Reeves'in yönetmenliğini yaptığı başrolde de Robert Pattinson'ın bulunduğu yeni Batman filminden ilk video geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan video ile Batman'in kostümünü görmüştük.
 
Şimdi de filmin setinden yeni görseller paylaşıldı. Bu sefer Batman'in kostümünün nasıl olduğuna çok daha net bir şekilde görüyoruz. Ayrıca Batman'in motosikletini de görüyoruz. Genel olarak internetin tepkisine bakıldığı zaman, kostüm beğenilse de maske çok da beğenilmemiş. 
 
The Batman 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Kostümün bu net fotoğrafından sonra görüşleriniz değişti mi? Sizce başarılı bir kostüm tasarımı olmuş mu? Görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler