Yeni Batman Filminin Çekimleri Eylül'de Devam Edecek, Yeni Filmin Batman Sembolü de Belli Oldu

20.08.2020 11:30 Özgür Eroğlu

 
Çizgi roman dünyasının en önemli isimlerinden biri olan, birkaç kez de sinemaya uyarlanan Batman karakterinin yeni filmi bildiğiniz gibi şu anda yapım aşamasın da. Ne yazık ki salgın sebebiyle filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda durdurulmuştu. 
 
Şimdi de filmin çekimlere geri ne zaman döneceği açıklandı. Ayrıca yeni film için DC Comics, yeni bir batman sembolünü markalaştırdı. Sembolü aşağıda bulabilirsiniz. Sembolün DC FanDome etkinliğinde gösterileceği düşünülüyor. Yeni Batman kostümünün göğsündeki sembolle neredeyse birebir aynı.
 
Ayrıca son açıklamaya göre filmin çekimlerine Eylül ayında devam edilecek. Filmin bu aşamadan sonraki çekimlerinin neredeyse tamamı stüdyo ortamında çekilecek.
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler