Yeni Bioshock 2 Videosu

2K Marin , 2K Australia , Digital Extremes ve Arkane Studios olmak üzere oyunun yapımında 4 farklı firma yer alıyor.
26.10.2009 22:13 İhsan Aktı

Bu nesilin başarılı yapımlarından birisi olan ve büyük beğeni toplayan  Bioshock'ın devam oyunu , uzun bir aradan sonra yayınlanan yeni videosu ile sahnedeki yerini aldı.

Hikaye modunda ilk oyunun 10 yıl sonrası konu alınan ve 1970 yılında geçen Bioshock 2'de ilk Big Daddy protipininin kontrolünü ele alacağız. Bununla birlikte Rapture'ın ilk oyunda görülmemiş bir çok yerini de görme şansına sahip olacağımızı hatırlatmakta fayda var.

9 Şubat 2010 tarihinde raflardaki yerini alacağı açıklanan ve ilk oyunun aksine multiplayer oyun modlarını da bünyesinde barındıracak olan Bioshock 2'nin yayınlanan yeni videosunu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler