Yeni Bir Slender Man Oyunu Geliştiriliyor: İlk Fragman Geldi

25.06.2023 21:02 Mehmet Tandoğan

 
Slender: The Arrival geliştiricisi Blue Isle Studios'tan yeni ve kısa bir fragman yayınlandı. Bu fragmanla beraber yeni Slender Man oyununun geliştirilmekte olduğu ortaya çıkıyor ve resmi web sitesinde yer alan geri sayım süreci ise bu durumu doğruluyor.
 
Oyunun remake ya da remaster olduğu henüz bilinmiyor 
 
 
 
13 saniyelik tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla beraber Slender Man hayranları elbette heyecanlanıyor ve oyun hakkında daha fazla bilgiyi öğrenmek istiyor. Bu fragman oyunun içeriği hakkında bize pek bilgi sunmasa da resmi web sitesinde yer alan geri sayım oyunun önümüzdeki ay duyurulacağını öne sürüyor.
 
Ortaya çıkan fragmanla beraber yeni oyunun remaster veya remake sürüm olup olmadığı da henüz belli değil. Bunu ancak 27/28 Temmuz 2023'te öğrenebileceğiz.
 
Slender Man oyunu The Arrival ilk olarak 2013 yılında PC'de yayınlandı ve sonraki yıllarda PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U dahil olmak üzere çeşitli platformlara geldi. Beklenenden kısa bir oynanış sunmasıyla ve tekrarlayan oynanışıyla eleştirilerin odağı haline gelen The Arrival bunlara rağmen başarılı bir oyun olarak görülüyor.
 
İşte ilk fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Slender: The Arrival Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Parsec Productions Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 39 Sn önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler