Slender: The Arrival için Yeni Grafik ve İçerik Güncellemesi Geliyor

02.09.2023 12:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Blue Isle Studios, The Slender: The Arrival'ın 10. yıl dönümü güncellemesinin PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 18 Ekim'de 19,99 dolarlık bir fiyat karşılığında çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun yeni güncellemesi İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Portekizce dil seçeneklerini destekleyecek. Tüm ön siparişlerde Valley'in ücretsiz bir kopyası yer alacak. Xbox Series ön siparişleri bugün itibarıyla mevcut, PlayStation 5 ön siparişleri ise 19 Eylül'de başlayacak.
 
Oyuna grafik güncellemesi geliyor
 
 
 
Slender: The Arrival'ın 10. yıl dönümü güncellemesi Unreal Engine 5 destekli olarak geliyor. Oyun bu kapsamda grafik iyileştirmeleri alıyor ve daha kapsamlı çevre detaylandırmalarının bizlere sunulmayı bekliyor. Yeni güncellemede ayrıca yeni bir bölüm de alıyor. Bu da ek hikaye içeriğini bizlere sunuyor.
 
Diğer taraftan Blue Isle Studios kurucu ortağı ve baş tasarımcısı Alex Tintor yeni güncelleme hakkında şunları söylüyor: "İlk çıkışın üzerinden 10 yıl geçti. Oyunu geliştirmek ve oyuna katkıda bulunmak için mükemmel bir fırsat bekliyorduk. Anlatılacak daha birçok Slender Man hikayesi yer alıyor ve bu deneyimleri sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Son olarak oyunun bu yeni sürümü için çeşitli videolar yayınlanmış durumda. Bu videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
10. yıl dönümü güncelleme fragmanı
 
 
 
Diğer fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Slender: The Arrival Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Parsec Productions Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler