Slender: The Arrival, 10. Yılına Giriyor: Grafik Güncellemesi Geliyor

29.07.2023 18:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Blue Isle ekibi birinci şahıs hayatta kalma oyunu Slender: The Arrival için yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. 2013 yılında çıkış yapan oyunun 10. yılına girmesiyle beraber Unreal Engine 5.2 üzerinde yeni deneyim bizlere sunulmayı bekliyor  Slender: The Arrival için 10. yıl dönümü güncellemesi Ekim ayında geliyor.
 
Yeni güncelleme grafikleri iyileştiriyor
 
 
 
Slender: The Arrival için yayınlanacak olan yeni güncelleme gizemli Slender Man karakterini tekrardan gün yüzüne çıkarıyor. Bu güncelleme oyunda yer alan her bir gölgeyi, her malzemeyi, her modeli kısacası her detayı daha da ayrıntılı bir şekilde karşımıza çıkarmayı hedefliyor. Yeni güncelleme yalnızca grafikleri iyileştirmekle kalmıyor aynı zamanda genel oyun deneyimini de yükseltiyor.
 
Slender: The Arrival ilk olarak 26 Mart 2013'te piyasaya sürüldü ve şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC, iOS, Android ve Mac dahil olmak üzere çeşitli platformlarda mevcut. Blue Isle ekibi yeni güncellemeyi hangi platformlara getireceğini açıklamadı. Ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına oyunun gelip gelmeyeceği bilinmiyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Slender: The Arrival Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Parsec Productions Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler