Yeni DS Hakkında Dedikodular Artıyor

14.03.2010 13:22 Talha Aynacı

    
 
 
      Nintendo'nun eğlenceli oyun konsolu DS, geniş oyun yelpazesi ve farklı oyun oynanış şekilleri ile milyonlarca oyuncunun kalbini çalmayı başardı. Popülaritesinden bugün bile birşey kaybetmeyen 6 yaşındaki DS, kimi dedikodulara göre yerini önümüzdeki E3'de duyurulacak olan yeni nesil DS'ye ( DS 2 ? ) bırakacak.
 
   Bu konuda son dedikodular GDC'den geldi. Yine çift ekrana sahip olacak el konsolunun ekranlarınında büyük olacağı söyleniyor. Tabii yüksek çözünürlüklü grafiklerse cabası. Ekranlarla ilgili bir diğer detay ise aralarında ki boşluğun bir hayli az olacağı yönünde. Bu sayede bütün bir ekran görünümüne sahip olacak. Sistemin bir hız ölçere sahip olacağıda yine gelen dedikodular arasında yer alıyor. Pek çok yapımcının DS2 dev-kit'leri ile oyun yapmaya başladığı ve 2010 sonunda hazır hale getireceğinide ekleyelim.
 

      Aslında bahsedilen dedikodular kulağa çokta uçuk gelmiyor. Umarız yeni DS (ya da adı her neyse) eski Nintendo DS oyunlarınıda destekler.
 
 
 
Kaynak  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler