Yeni Dirt Oyunu Sessiz Bir Şekilde Steam Erken Erişim Çıkışını Yaptı

27.04.2015 16:54 Ömür Gencer


        Codemasters'ın ünlü yarış serisi Dirt'ün yeni oyunu duyuruldu ve aynı zamanda Steam Erken Erişim'deki yerini aldı. Dirt: Rally adını alan bu yeni Dirt oyunu şimdilik PC'ye özel.
 
       Dirt: Rally'de 17 araba ve üç farklı yerden 36 pist oyuncuları bekliyor. Bu yeni Dirt oyunu serinin diğer oyunlarına göre daha gerçekçi bir oynanışa sahip olacak. Belirtilene göre yarış boyunca arabamızın aldığı hasarlar yarış aralarında düzeltilebilecek ancak bu hasarları düzeltmek için sınırlı zamana ve çalışana sahip olacağız. Yani aracımızı her yarıştan sonra eskisi gibi yapmak mümkün olmayacak.
 
       Codemasters, Steam Erken Erişim süreci boyunca güncellemelerle zenginleşecek oyunda herhangi bir mikro ödeme sistemi bulunmayacağını dile getiriyor. Yapımcı ekip henüz oyunun konsol sürümü hakkında bir yorumda bulunmaktan kaçınıyor. Dirt: Rally'yi Steam üzerinden 49,50 TL karşılığında satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dirt: Rally Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 11 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 32 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler