Yeni Fallout Hayran Filminin Tanıtım Videosu

22.10.2010 12:26 Alkan Adakaner


 
     Kıyamet sonrası senaryoyu en iyi işleyen oyunlardan birisi olan Fallout'ın hayran sayısı serinin ilk oyunlarından beri çok fazla. Seriye oldukça bağlı bu kişilerin yaptıkları filmler de ilgi çekici olabiliyor. Hatırlarsanız bir süre önce Desert Story adlı çok başarılı bir fan filmi yayınlanmıştı.
 
      Şimdi ise başka hayranların yeni Fallout fan filmi projesi yolda. Bu filmin adı Fallout: Nuka Break olarak belirlenmiş. Filmin bir sitesi de bulunuyor. Bu hayranlar projelerinin ilk tanıtım videosunu da yayınladılar.
 
      Açıkçası bu kısa tanıtım videosu bile Nuka Break'in Desert Story'nin çok gerisinde olduğunu gösteriyor, ama ileride proje çok daha iyi şekilde karşımıza çıkabilir.
 

[DHVIDEO=1772]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler