Yeni Life is Strange Oyunu Geliştiriliyor

18.05.2017 20:37 Gazali Çetinkaya

 
   Dontnod Entertainment ekibi, yeni bir Life is Strange oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
 
   Dontnod Entertainment,
 
"Dontnod'taki orijinal Life is Strange ekibinin yeni bir Life is Strange oyunu üzerinde çalıştığını doğrulayabiliriz. Zamanı geldiğinde sizlere her şeyi anlatmak için sabırsızlanıyoruz, ancak şu ana kadar yaratabileceğimiz en iyi oyunun bu olduğunu sağlamak için çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz.
 
Şimdiye kadarki sabrınız için minnettarız ve birazcık daha zaman istiyoruz. Yeni oyun bu yıl haziran ayında E3'te olmayacak ancak hepinizin yanında şovu izliyor olacağız ve herkese iyi şanslar dileriz!" 
 
   Orijinal Life is Strange oyunu Ocak 2015 - Ekim 2015 tarihleri arasında bölüm bölüm PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkış yaptı. Tüm bölümleri içeren kutulu sürüm de bulunmakta.
 
   Dontnod Entertaniment orijinal Life is Strange'in dünya genelinde 3 milyon adet kopya sattığını da açıkladı. 
 
   Dontnod Entertaniment'ın özel mesajına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler