Yeni Mass Effect 2 Videosu

08.01.2010 12:46 Ersin Kılıç

 
Dragon Age : Origins ile hayranlarını bir kez daha memnun etmeyi başaran Bioware firmasının "en başarılı oyunumuz" dediği Mass Effect 2 için yeni video ve ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Oyunun yayınlanan ekran görüntülerinde M-100 adındaki bomba atar ve Katana adlı pompalı silah gözüküyor. Silahları ile de ilk oyunu geride bırakacağa benzeyen Mass Effect 2'nin bu yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
Bir çok videosu yayınlanan oyunun bugün ki videosunda ise vanguard adlı sınıf tanıtılıyor. Oyunun bu videosunu izlemek için ise buraya tıklayınız.
 
26 Ocakta Kuzey Amerika'da çıkacak olan oyun 29 Ocakta ise Avrupa marketlerinde satışa çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler