Yeni Nesil Halo Yapım Aşamasında mı?

Anlaşılan Microsoft altın yumurtlayan tavuğu kesmeye pek meğilli değil.
12.11.2009 12:29 Ersin Kılıç

Microsoft'un en başarılı serilerinden biri olan Halo, yeni oyunları ile devam ediyor. En son ODST ile evlerimize konuk olan Halo serisinin Reach'tan sonraki projesi için ilk bilgi ortaya çıktı.
 
Konu ile ilgili ipucu ise Gamesutra sitesi tarafından açıklandı. Bir iş ilanında yeni Halo projesi ile ilgili yapım ipuçları yer alıyor.
 
Habere göre Microsoft'un Halo projeleri ile sorumlu olan birimi 343 Industries, yeni Halo oyunu üzerinde çalışıyor. Bu proje geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan Halo Reach değil, yepyeni bir proje olacağı tahmin ediliyor ve Microsoft'un yeni nesil Xbox platformu için yapılacak.
 
 İş ilanında yer alan son ibarede ise oyunun yeni nesil Xbox'un ilk parti oyunlarından biri olacağı belirtilmiş.
 
Şimdilik sadece dedikodu olarak kabul edebileceğimiz bu haberin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise bize zaman gösterecek.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler