Yeni Quantum Break Videosu Yayınlandı

29.05.2014 15:45 Ömür Gencer


      Max Payne ve Alan Wake gibi önemli yapımların geliştiricisi Remedy, firmanın bir sonraki oyunu Quantum Break için yeni bir video yayınladı. Videoda Remedy'nin başkanı Sam Lake, oyunu yüksek kaliteli diziyle sinematik aksiyon oyununun birleşimi olarak tanımlıyor.
 
      Oyunda zamanın bitmesine engel olmaya çalışan Jack Joyce karakterini kontrol edeceğiz. Bahsettiğimiz live-action dizi ise Monarch Solutions adındaki şirket üzerine yoğunlaşacak. Belirtilenlere göre verdiğimiz kararlar, oyunda büyük öneme sahip olacak.
 
     Quantum Break, 2015 yılında piyasa çıkacak ve ilk oynanış videosu Ağustos ayında Gamescom etkinliğinde gösterilecek.  Yayınlanan Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler