Yeni R.U.S.E. Videosu Yayınlandı

27.08.2010 00:07 Ersin Kılıç


 
     Strateji oyunlarına oldukça farklı bir pencereden bakacağına inandığımız R.U.S.E.'un yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz aylarda betası ile oyun severlerin karşısına çıkan Ubisoft imzalı R.U.S.E.'un demosu da dün akşam saatlerinde yayınlanmıştı. Amerika'yı yöneteceğimiz bu demoda İtalya ve Almanya saldırılarına karşı gelmemiz gerekiyor.
 
     9 Eylül'de PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de rafları süsleyecek olan oyunun "Divide and Conquer" adlı bu yeni videosunda gene bir çok oyun dinamiği ve stratejisine yer verilmiş. Yayınlanan bu yeni videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
R.U.S.E Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eugene Systems Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler