Yeni Starfield Modu Dinamik Hava Sistemini Oyuna Ekliyor

08.10.2023 13:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Ainsy', uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyuna dinamik bir hava durumu sistemini getiriyor. Bu paket dahilinde siz oynadıkça hava durumu otomatik olarak değişiyor ve hatta farklı yerlerde/biyomlarda yeni hava koşullarıyla karşılaşmanızı sağlıyor.
 
Mod otomatik olarak etkin hale geliyor
 
 
 
"Starfield Dinamik Hava Durumu Modu" oyun içinde otomatik olarak etkinleşiyor ve siz oynarken havanın anında değişmesine olanak tanıyor. Bu mod, herhangi bir iklimin olmadığı bölgelerde bile hava döngülerinde büyük değişikliklere yol açıyor. Bu nedenle gök gürültülü fırtınalar, kum fırtınaları, yağmur, kar ve güneşli bir havayı görmeyi bekleyebilirsiniz.
 
Modun üç sürümü bulunuyor; Yavaş, orta ve hızlı. Yavaş geçişler, daha uzun hava geçişleri sisteminden hoşlanan kişilere hitap ediyor; Orta, ortalama ve önerilen sürüm olarak karşımıza çıkıyor; Hızlı geçişler ise havanın normalden çok daha hızlı değişmesini isteyenler için ideal bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.
 
İlginizi çektiyse modu aşağıdan indirebilirsiniz. 
 
Starfield Dynamic Weather Mod
 
Mod tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler