Yeni Super Mario Galaxy 2 Videosu

16.04.2010 16:23 Ersin Kılıç


 
     New Super Mario Bros Wii ile dört kişilik bir maceranın kapılarını oyunseverlere açan Mario'nun yeni oyunu Super Mario galaxy 2'den yeni bir video daha geldi.
 
     Oyunun yayınlanan bu videosunda, oyunda alacak bir çok gezegene yer verilmiş. Bu gezegenler arasında çok farklı kamera açılarına sahip olan sahnelerle de karşılaşıyoruz. Ayrıca videoda mario'nun sahip olduğu bir çok özellikte vurgulanmış.
 
     Yoshi'nin bir çok özelliğinin de gösterildiği videoda özellikle son kısımlardaki bölüm tasarımları oldukça dikkat çekici olmuş. Örneğin videoda Yoshi'nin hızlı koşma ve su baloncuklarını yutarak havada belli bir süre süzülme özelliğini görüyoruz.
 
     Nintendo Wii için çıkacak olan Super Mario Galaxy 2, 11 Haziran'da raflardaki yerini alacak. Oyunun bu yeni videosunu izlemek için buraya tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler