Yooka-Laylee'nin Yeni Hayalet Karakterleriyle Tanışın

30.05.2015 11:00 Ömür Gencer

     
      Kickstarter'da büyük ilgi gören Yooka-Laylee'nin yeni karakterleri tanıtıldı. Ghost Writers adını alan bu beş hayalet oyundaki bazı büyüleyici bölümlerde karşımıza çıkacak.
 
       Ghost Writers karakterleri Yooka-Laylee'nin büyülü kitabını yazan karakterler. Bu beş karakter ölünce ruhları, yarattıkları dünyanın içine hapsolur. Oyun boyunca bu beş karakterleri bulacak ve onları özgür bırakacağız. Böyle yaptığımız taktide de belirtilene göre bazı ödüller alacağız. Her bir hayaletin farklı özellikleri olacağı ve yakalamak için farklı yollara başvurmamız gerektiği belirtiliyor.
 
       Kickstarter'da 1 milyon dolara ulaşan en hızlı oyun projesi unvanını elinde bulunduran Yooka-Laylee, 2016'nın Ekim ayında  PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One ve Wii U için çıkış yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yooka-Laylee Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playtonic Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler