Yooka-Laylee'nin İlk Hayran Yapımı Videosu Geldi

19.07.2015 03:49 Ömür Gencer


      Banjo-Kazooie'nin ruhani devam oyunu Yooka-Laylee, Kickstarter üzerinden oldukça yoğun ilgi görmüş ve toplamda 2,090,104 euro toplamıştı. Oyuna ait ilk hayran yapımı çizgi dizi oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
       Yayınlanan bu hayran yapımı animasyonda oyunun ana karakterleri Yooka ve Laylee'nin yanında oyunun yan karakterlerinden pantolonlu yılanı "Trowzer the Snake"'i görüyoruz. Trowzer oyun boyunca topladığımız puanları harcayacağımız ve çeşitli yetenekler öğreneceğimiz bir karakter olacak.
 
        Toplamda  270,000 dolar hedefleyen toplamda ise 3.2 milyon dolardan fazla toplayan Yooka-Laylee; PC, PS4, Xbox One ve Wii U için geliştirilmekte. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan, yayınlanan hayran yapımı videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yooka-Laylee Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playtonic Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler