Yoshida: "Project Morpheus için Sosyal Oyunlar Yapmak İstiyoruz"

08.03.2015 21:12 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi her sanal gerçeklik cihazı gibi Project Morpheus'u taktığınızda etrafınızdakilerden tamamen kopuyorsunuz. Bu durum hakkında yorum yapan Shuhei Yoshida, Project Morheus için sosyal oyunlar yapmak istediklerini dile getirdi.
 
        Yoshida: "Ekibimiz, Nintendo'nun Wii U ile yaptığı sosyal oyunlar gibi oyunlar yapmak istiyor. Bir kişi Project Morpheus'u takabilir, diğeri de TV üzerinden izleyerek oyuna katılabilir."
 
      Yoshida'nın dile getirdiği bu fikir başarılı bir şekilde kullanılırsa pek çok oyuncunun hoşuna gidecektir. Bakalım Sony, Project Moprheus için ne gibi sosyal oyunlar sunacak? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler