Zelda: Four Sword, Eylül'de Bedava Sunulacak

Zelda hayranları maceraya doyacak.
15.06.2011 18:13 Ersin Kılıç


     Link şu sıralar Nintendo 3DS 'teki remake macerası the Legend of Zelda: Ocarina of Time ile gündemde. Konsolun bu dönemdeki en önemli yapımı olan ve uzun bir süre de öyle kalacağa benzeyen oyun haricinde Zelda hayranlarını önemli bir sürpriz daha bekliyor.
 
    E3 fuarında verilen haber hakkında asıl açıklama ise bugün yapıldı ve oyunun GBA'daki orjinal versiyonunun kullanıcılara sunulacağı açıklandı. Kısacası Link'in GC'deki değil, GBA'daki macerası The Legend of Zelda: Four Sword, orjinal hali ile Eylül'de DSiWare'deki yerini alacak.
 
     Üstelik bu oyunun kullanıcılara bedava olarak sunulacağı açıklandı. Oyunu ister DSi'larınızdan, istersenizde 3DS'lerinizden indirebileceksiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler