Zombi U'nun Çıkış Videosu Yayınlandı

Zombilere karşı bütün gücünüzü kullanmalısınız
17.11.2012 08:46 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un Nintendo Wii U için özel olarak hazırladığı korku oyunu Zombi U'nun çıkış videosu yayınlandı. Bu videoda Zombi U'yu eşsiz kılan özellikler tanıtılmış. anlaşılan oldukça başarılı bir oyun bizi bekliyor.
 
      Wii U'nun tablet kontrolcüsünün sağladığı farklı oynanabilirlik üzerinde durulan videoda düşmanlarla nasıl savaşacağımız, etrafa TV ekranından bağımsız nasıl bakabileceğimiz ve eşya toplama gibi gerekli şeyler tanıtılmış. Oynanabilirlik çok farklı olmasının yanı sıra eğlenceli görünüyor.
 
      Resmi Nintendo Dergisi'nden oldukça yüksek bir puan alan (92) Zombi U, Gamestop'a göre en çok ön-alımı yapılan oyunlardan da bir tanesi. Aşağıda oyunun yeni videosunu bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Dk önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 22 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler