eFootball PES 2021 Mobile 450 Milyon indirmeye Ulaştı

10.09.2021 10:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, eFootball PES 2021 Mobile'ın iOS ve Android platformlarında resmi olarak 450 milyondan fazla indirildiğini duyurdu. Bu dönüm noktasıyla birlikte bugünden itibaren özel bir oyun içi kampanya başlıyor. Ayrıca KONAMI, Eylül boyunca gelecek Unutulmaz Anlar (Iconic Moments) oyuncularını da belirledi.
 
9 Eylül- 23 Eylül arasında oyuna giriş yapan kullanıcılar 200'e kadar oyun içi Coin kazanabilir. 13 Eylül – 27 Eylül döneminde ise oyuncuları Worldwide Clubs Challenge ve Open Challenge adlı iki etkinlikte iki kat ödül kazanma fırsatı bekliyor.
 
*Iconic Moments futbolcuları, bu sonbaharda eFootball PES 2021 Mobile'dan güncellenecek olan eFootball™ 2022'nin yeni oyuncu kategorisi olan Legendary’ye (Efsane) taşınacak. Web sitesi üzerinden iki oyun arası transfer bilgileri de güncellendi. Detaylar yandaki linkte: LINK
 
*Iconic Moments oyuncularından "Legendary" olarak eFootball’a transfer edilen oyuncuların takımlarında ve özelliklerinde bazı farklılıklar olabilir.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler