İç Karatıcı Rus Yapımı Oyun "The Executioner" Çıktı

25.09.2019 23:39 Özgür Eroğlu

 
Lesser Evil Games'in geliştirdiği Rus yapımı RPG oyun The Executioner'ın ilk bölümü bugün Steam üzerinden piyasaya sürüldü. Oyuna genel olarak baktığımız zaman gerçekten depresif ve vahşet dolu duruyor. Oyun episodik bir yapıya sahip ve her bölüm 3 ay arayla piyasaya sürülecek.
 
Her ne kadar saf ve anlamsız vahşet oyunu gibi dursa da bu konuya en iyi örnek olacak Hatred ve Postal oyunları gibi bir oyun değil The Executioner. Ama yine de bu oyun için psikolojinizin hazır olması gerektiğini söyleyebiliriz. 
 
Oyunun tanıtım yazısını ve çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Kendi zihinsel sağlığını korumak için, başkalarına işkence eden bir adamı oynuyorsunuz The Executioner'da. 
 
Geleneksel RPG ögelerini barındıran bu oyunda ahlaki kararlar vermek ve ölmek üzere olan insanlardan itiraf almak zorunda kalacaksınız. Karanlık ve ağır bir ortama sahip olan The Executioner, genel olarak metinlerin çok olduğu bir oyun ve ortalama 7 saat sürüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Executioner Platformlar: PC Geliştirici: Lesser Evil Games Dağıtıcısı: Lesser Evil Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler