İlk Witcher Yalanlandı & Yeni Seri Duyurusu Yarın

29.05.2012 17:53 Samet Konuksal


     Bugün Danimarka tabanlı bir oyun satış sitesi, The Witcher'ın ilk oyununu Xbox 360 ve Playstation 3 için listelemişti. Haliyle CD Projekt'in yarın bir sunumunun olması da, akıllara yeni duyuruyu getirmişti. Fakat durumda bir yanlışlık varmış.
 
     CD Projekt'in pazarlamasından sorumlu isim Michal Platkow-Gilewski, yarın CD Projekt'in konferansında ilk Witcher oyununun konsol sürümünün duyurulmayacağını söyledi. Yani geçtiğimiz dönemde ikinci oyununu Xbox 360 platformunda gördüğümüz The Witcher serisinin ilk yapımına, en azından şimdilik bir konsol macerası gözükmüyor.
 
     CD Projekt'in Summer Conference öncesinde bu gelişmeler yaşanırken, aynı bildiride yeni duyurunun da müjdesi verildi. Belirtilenlere göre CD Projekt, yarın itibariyle yeni AAA RPG serisinin ilk yapımını duyuracak. Duyuru ayrıntıları için gözünüz bizde olsun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler