The Witcher Remake Duyuruldu!

27.10.2022 12:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı CD Projekt RED ve geliştirici Fool's Theory, orijinal The Witcher'ın yeniden yapım sürümünü (remake) duyurdu. Serinin ilk oyunu Unreal Engine 5 ile geliştirilecek. The Witcher Remake, şu anda daha önce The Witcher serisi üzerinde çalışan kişilerin dahil olduğu Fool's Theory ile geliştiriliyor. Remake henüz geliştirmenin ilk aşamalarında.
 
CD Projekt RED stüdyo başkanı Adam Badowski yaptığı açıklamada şunları söyledi: “The Witcher hem bizim için hem de CD Projekt RED için her şeyin başladığı yer. Şimdiye kadar yaptığımız ilk oyun ve o zamanlar bizim için bu çok büyük bir andı. Bu yere geri dönmek ve oyunu yeni nesil oyuncuların deneyimlemesi için yeniden yapmak, aynı derecede heyecan verici hissettiriyor. Projede Fool's Theory ile işbirliği yapmak da bir o kadar mutluluk verici. Oyun hakkında ve oyundan daha fazlasını paylaşmak için henüz erken. Ancak bunun beklemeye değeceğini biliyorum." 
 
Fool's Theory CEO'su Jakub Rokosz şunları ekledi: “The Witcher 2 ve The Witcher 3 üzerinde birlikte çalıştığım birçok insan oldu. Şimdi ise bu yolumun profesyonel geliştiricilerle tekrardan kesiştiği için çok mutluyum. CD Projekt RED ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz ve hedefimiz oyunculara ikonik Witcher serisinden bir başka harika oyun sunmak.” 
 
CD Projekt RED, The Witcher Remake'i duyururken oyunun henüz geliştirme aşamasında olduğunu belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler