İlk Witcher'ın Remake'i Gelebilir!

Hikayenin devamı için 2012'yi beklemek yeterli olmayacak gibi...
31.08.2011 12:00 Samet Konuksal


     Yılın en büyük ilgiyi çeken oyunlarından The Witcher 2'nin serisi hakkında CD Projekt, önemli açıklamalarda bulundu. CD Projekt'in kurucusu Michal Kicinski, hem The Witcher 2 hem de ilk oyunla ilgili bazı duyurular gerçekleştirdi.
 
      Polak oyun sitesi Polygamia.pl'nin yaptığı röportajda Kicinski, CD Projekt'in The Witcher 2'ye olan desteğinin uzun süre devam edeceğini açıkladı. Yeni güncellemelerle birlikte The Witcher 2'ye modlama desteğinin de geleceğini, ancak bunun 2011 sonrasına kalacağını söyledi. Ayrıca Kicinski, oyun hakkında şimdilik bir ek paket veya indirilebilir içerik planlarının bulunmadığını da açıkladı.
 
      The Witcher 2'nin yanı sıra Kicinski, bombayı da patlattı. Michal Kicinski, ikinci oyunun geliştirildiği RED Engine motoruyla ilk oyunu tekrardan inşâ etme planlarının olduğunu açıkladı. Ancak Kicinski, bu projelerinin de 2011 sonrasına kalacağının da altını çizdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler