İptal Edilen Half-Life'dan İçerik Videosu

12.01.2013 14:27 Talha Aynacı

 
   2012 yılına Dishonored ile damgasını vuran Arkan Studios'un 2006-2007 yılları arasında üzerinde çalıştığı ancak daha sonra proje sahibi Valve tarafından iptal edilen Half-Life 2: Return of Ravenholm isimli yan senaryo oyunu için bir video ortaya çıktı.

   Eski bir Arkane Studios çalışanı tarafından sızdırılan bilgilerle daha önce ismi Half-Life: Episode 4 olarak anılan Return to Ravenholm, sanırız Half-Life tarihinin en korkutucu bölgesine geri götürmeyi hedefliyordu bizleri; karanlık, zombilerin memleketine dönen ve kimsenin gitmeyi istemeyeceği Ravenholm'e.

   Daha çok oyunun test aşamasından oluşan görüntülerde zombiler ve headcrab animasyonlarına, yeni ekran görüntülerine şahit oluyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 6 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler