İptal Olan Mortal Kombat Oyunu

12.07.2010 17:56 Ersin Kılıç


 
      Telaş etmeyin, yeni Mortal Kombat'ın yapımına son hız ile devam ediliyor. Haberimiz bir önceki Mortal Kombat ile alakalı..
 
     Mortal Kombat : Shaolin Monks'u hatırlayan varmı? Mortal Kombat serisinin en farklı oyunlarından biri olan Shaolin Monks'ta Lui Kang ve Kung Lao ile co-op oynama imkanına erişmiştik. Oldukça ilgi çekmesine rağmen barız hataları ve tek düzeliği ile eleştirilerinde odağı haline gelen oyun buna rağmen serinin fanlarını da memnun etmeyi başarmıştı.
 
     Şu sıralar yeni Mortal Kombat oyunu üzerinde çalışan Ed Boon, yaptığı açıklama ile iptal edilen bir Mortal Kombat oyunu hakkında bilgi verdi. Mortal Kombat : Shaolin Monks'un yapımından sonra benzer ve devam türünde bir oyunun yapımına başlandığını belirten Boon, şayet yapım devam etseydi oyunda Sub-Zero ve Scorpion'un kontrolümüzde olacağını açıkladı. İptal edilen bu oyunun adı ise Mortal Kombat : Fire & Ice olacakmış.
 
     Oyunun yapımınada başlandığını belirten Boon, ilk aşamanın geride kalmasına rağmen bazı bütçe sıkıntılarından dolayı oyunun iptal edildiğinide sözlerine ekledi.
 
     Kim bilir sıradaki Mortal Kombat gerekli başarıyı yakalarsa ki şu anki görünümü ile yakalayacağa benziyor, o zaman yeni bir Co-op modu üzerine kurulu Mortal Kombat oyunu ile karşılaşabiliriz..
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler