İşte Crysis ve CryEngine 2'ün Gücü!!

20.05.2010 18:29 Levent Polater


    Bir süredir CryEngine 3 ile oluşturulan Crysis 2 için vasat oyun içi ekran görüntüleriyle karşılaşıyorduk. Ancak şimdi CryEngine 2 için öyle bir ekran görüntüleri yayınlandı ki, Crysis 2'nin çıkmasını daha çok isteyecekseniz desem yeridir.  
 
    Crysis için hazırlanan yeni bir 'Custom Map'den olduğu belirtilen bu ekran görüntülerinde haritanın çeşitli bölgeleri görülüyor. Işıklandırmalar, kaplamalar, herşey ama herşey o kadar gerçekçi görünüyor ki ilk bakışta bunlar ekran görüntüsü değil de normal bir fotoğraf gibi gelebilir.
 
    CryEngine 2'nin gücünü bu görüntülerden daha net bir şekilde anlayabiliyoruz. Sanırım birileri rakip oyun motor firmasına ufak bir mesaj gönderiyor. Aşağıdan görüntülere bakabilirsiniz. (Üzerlerine tıklayarak büyültülmüş halleri üzerinden daha iyi bir fikir elde edebilirsiniz.)
 

Işıklandırmalar, kaplamalar herşey bir bütün olarak ele alındığında kusursuz

Işıklandırmalar, kaplamalar herşey bir bütün olarak ele alındığında kusursuz


 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 15 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 52 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler