İşte Sıradaki Metal Gear Solid Oyunu!

22.02.2012 09:08 Alkan Adakaner


     Konami ve Kojima Productions henüz yeni Metal Gear Solid oyunu için bir duyuru yapmadı, ama adı Metal Gear Solid 5 veya her ne olursa olsun serinin sonraki oyunu üzerinde çalışmaya başladıkları kesinleşti.
 
      Kojima Productions'ın iş ilanında sonraki Metal Gear Solid oyunu için yeni nesil konsollar ve PC platformlarında çalışacak mühendisler arandığı belirtiliyor. Ayrıca bu mühendisler Fox Engine'in geliştirilmesine de yardım edeceklermiş.
 
      Bunun yanı sıra Kojima Productions'ta marka müdürü olarak çalışacak bir kişi arandığı da iş ilanı arasında bulunuyor. Muhtemelen 2013 yılında çıkacak olan yeni nesil konsollar için (Wii U 2012 yılında çıkacak, ama onun durumu farklı) bir çıkış oyunu da Kojima'dan gelebilir.

     Bu arada aşağıda yeni Metal Gear Solid'e ait ilk sanatsal çalışmayı bulabilirsiniz. Bu görüntüde Big Boss'u ve yanında bir av köpeğini görme şansı yakalıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! -3 Sn önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 36 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler