uDraw'ın Amerika Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

16.10.2010 20:08 Levent Polater

  
     THQ'nun Gamescom'da ilk defa gün yüzüne çıkardığı çizim tableti uDraw'ın Amerika için çıkış tarihi ve fiyatı bugün yapılan duyuru ile birlikte belli oldu. Sadece Wii için çalışacak olan aksesuar eşsiz bir çizim deneyimi ve oyun tecrübesi vaat ediyor. 
 
    uDraw Studio oyunu ile birlikte çıkışını Amerika için 14 Kasım'da yapacağı açıklanan tabletin fiyatı 69.99 dolar olarak belirlendi. Avrupa çıkış tarihi ise açıklanmadı.  Ancak Kasım ayı içerisinde çıkabileceği düşünülüyor. Aynı zamanda tabletin çıkışı ile birlikte aksesuara uyumlu bazı oyunlar da eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak. uDraw GameTablet – Pictionary™ ve Dood’s Big Adventure™ adlı oyunlar tabletin çıkış tarihi olan 14 Kasım'da Amerika'da çıkışını yapacaklar ve 29.99 dolar fiyat etiketiyle satılacaklar. Tablete uyumlu daha fazla oyunun ileriki tarihlerde çıkacağı ayrıca verilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
 
Nintendoeverything

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
uDraw Platformlar: Wii PS3 XBOX 360 Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler