Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
İkonik Alien evreninde geçen Aliens: Fireteam Elite, gelişen Xenomorph tehdidini kontrol altına almak için gazi denizcilerden oluşan ateş takımının umutsuz bir savaşa sürüklendiği, iş birliğine dayalı bir üçüncü kişi hayatta kalma nişancı oyunudur.
 
Sen ve ateş takımın, Alien evrenine yeni hikayeler getiren dört eşsiz mücadelede çaresizce savaşırken iki oyuncuyla veya yapay zeka takım arkadaşlarıyla birlikte korkutucu Xenomorph ve Weyland-Yutani Sentetik düşman dalgalarıyla yüzleş. Kendi Koloni Denizcini oluşturup özelleştirerek çok çeşitli sınıflar, silahlar, teçhizat ve avantajlar arasından seçim yap ve bu heyecan verici hayatta kalma nişancı deneyiminde çok güçlü tuhaf varlıklarla savaş.
Oyunun Haberleri
Aliens: Fireteam Elite'in bulut sürümü 26 Nisan'da Switch'e geliyor 12 Nisan Aliens: Fireteam Elite Genişletmesi Pathogen 30 Ağustos'ta Geliyor 12 Haziran Aliens: Fireteam Elite Sezon 2 Detayları 02 Aralık Aliens Fireteam Elite için ilk Gün Yaması Detaylandırıldı 05 Ağustos Aliens: Fireteam Elite için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 22 Temmuz Daha Fazla Haber