Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Herkesin oynayabileceği başarılı bir yapım.

   505 Games yayıncılığını üstlendiği ve Starbreeze Studios'un geliştirdiği Brothers: A Tale Of Two Sons nihayet yüzünü gösterdi.
 
    Babalarının hastalığına çare bulmaya çalışan iki kardeşin hikayesini anlatan oyun, macera türünde bir oynanış sunuyor. Babalarının bu amansız hastalığının geçmesi için tek yol ise "Water of Life", yani yaşam suyunun bulunması. Ancak bu olay kardeşlerin düşündüğü kadar kolay olmuyor ve yolculuk büyük bir serüvene dönüşüyor.
 
    
8,5 GRAFİK
8,5 SES
8,5 OYNANABİLİRLİK
8,5 GENEL
Oyunun BSC Videoları

Brothers: A Tale of Two Sons Video İnceleme Bu kez bir kahramanı kurtarmak...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Brothers: A Tale of Two Sons - Dev. Walkthrough Brothers: A Tale of Two Sons'un oynanış yapısından etkileyici özellikler bu videoda.

Brothers:A Tale of Two Sons - Announcement Trailer Starbreeze Studios'un geliştirdiği macera oyunu Brothsrs: A Tale Of Two Sons'ın duyuru videosu.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 11 adet
Oyunun Haberleri
Brothers: A Tale of Two Sons Remake'ten Yeni Oynanış Videosu! 31 Ocak Brothers: A Tale of Two Sons Remake Duyuruldu 10 Aralık Brothers: A Tale of Two Sons Epic Games Store'da Ücretsiz 18 Şubat Brothers: A Tale of Two Sons Yapımcısının Yeni Oyunu Sessizliği Bozdu 26 Ocak Brothers: A Tale of Two Sons Bu Ay PS4 ve Xbox One'a Geliyor 01 Ağustos Daha Fazla Haber