Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
King of Seas Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: 3DClouds Dağıtıcı: 3DClouds Tür: Action RPG
King of Seas oyuncuları korsanlar, deniz savaşları, gizli hazineler ve kayıp adalarla dolu prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya götürecek. Babasının ölümünün intikamını almaya yemin etmiş bir korsan olarak bilinmeyen sularda destansı bir yolculuğa çıkacaksınız.
 
King of Seas'in dinamik oyun dünyası yapısı her eyleminize tepki verecek ve sizi stratejinizi değerlendirmeye ve karşılaştığınız zorluklara uyum sağlamaya itecek. Deniz rotaları değişebilecek. Yeni yerleri fethetmek veya mal ticareti yapmak ve geminizi geliştirmek için çeşitli adalara seyahat ederken olumsuz hava koşulları daha tehlikeli rotalar seçmenize yol açabilecek. Sizi gizli hazinelere yönlendirebilecek veya tuzağa düşürebilecek ilginç karakterler de karşılaşacaksınız.
Oyunun Haberleri
Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas 25 Mayıs'ta Çıkacak 14 Nisan King of Seas Mayıs'a Ertelendi 11 Şubat Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas 18 Şubat'ta Çıkacak 14 Ocak King of Seas Oynanış Fragmanı 18 Eylül Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu 16 Temmuz Daha Fazla Haber