Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Metamorphosis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Ovid Works Dağıtıcı: Ovid Works Tür: Puzzle
Bir sabah uyandığınızda kendinizi böceğe dönüşmüş olarak bulursunuz. Arkadaşınız Joseph bilinmeyen sebeplerden dolayı tutuklanmıştır ve sizi bu şekilde tanıması mümkün değildir.
 
Arkadaşınız Joseph'i kurtarmak ve aradığınız cevapları bulmak için garip, tanıdık olmayan bir dünyada tehlikeli bir yolculuğa çıkmanız gerekiyor. Bir zamanlar sıradan görünen yapılar şimdi sizin için zıplayarak, tırmanarak ve plan yaparak engelleri aşmanız gereken bir rota haline gelmiş durumda.
 
Metamorphosis (Dönüşüm) sürrealist doğa manzaraları ile sıra dışı bir maceradır. Gerçekleri çözmek ve bir zamanlar sahip olduğunuz hayata geri dönmek için fikirlerinizi kullanın.
 
- Böcek olarak birinci şahıs perspektifi dünyayı yepyeni bir ışık altında görmenizi sağlar.
- İpuçlarını araştırmanız, farklı yollara başvurmanız ve engellerin üstesinden gelmeniz gereken zorlu çevre bulmacaları.
- Minik bedeninizden ve yapışkan uzuvlarınızdan tam anlamıyla faydalanmanızı sağlayan eşsiz hareket mekaniği içeren ödüllendirici keşif sistemi.
- Franz Kafka'nın hayal gücünden esinlenen, oyuncuları etkileyebilecek sürrealist bir hikaye.
- Hem böcekler hem de insanlardan oluşan eksantrik, renkli karakterler.
- Oyundaki ortamlara fantastik bir katman ekleyen el ile boyanmış bir dünya.
Oyunun Haberleri
Metamorphosis 12 Ağustos'ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak 29 Temmuz Metamorphosis Resmi Fragman 21 Nisan Birinci Şahıs Bulmaca Platform Oyunu Metamorphosis PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu 27 Şubat Daha Fazla Haber