Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Quantum Break Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016 Geliştirici: Remedy Dağıtıcı: Microsoft Tür: Action
     Max payne ile oyun dünyasına farklı bir pencere açan Remedy, aynı kaliteyi Alan Wake'te de karşımıza çıkarmış fakat beklediği geri dönüşleri malesef alamamıştı. Microsoft ile anlaşma yolunda devam eden Remedy, bu sefer Xbox one için özel olarak geliştirilen Quantum break ile karşımıza çıkıyor.
 
     Yapımcıların demeciyle Remedy ekibi max Payne ve Alan Wake'teki tecrübe, bilgi ve kurgu yapısını Quantum break'e aktaracak. yeni nesilin getirdiği özgürlük ile çok daha iyi bir görselliğe sahip olan oyunun konusuna baktığımızda isminden de anlaşılabileceği gibi Quantum fiziği üzerine durabileceğini görüyoruz.
 
     Aksiyon dışında gizemli yapısıyla da heyecanını körükleyecek olan yapım, aynı zamanda paralel işlenecek olan dizisiyle de Xbox One kullanıcılarının karşısına çıkıyor.
Oyunun BSC Videoları

Quantum Break Video İnceleme Remedy imzası taşıyan Quantum ...

BSC Özel - Microsoft'a Sorduk: Oyunlar Türkçe Gelecek mi? Quantum Break lansmanında konu...

Quantum Break - İlk İzlenim Quantum Break hakkında spoiler...

Quantum Break - Ön İnceleme Duyurulduğu tarihten bu yana b...

Quantum Break-Zaman Güçtür (Türkçe Altyazılı) Quantum Break'in hikayesine bu...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Quantum Break-Tatil Kutlama Videosu Remedy'den Alan Wake göndermeli bir kutlama mesajı var.

Quantum Break - Time is Power Trailer Quantum Break'in Gamescom 2015 videosu karşınızda.

Quantum Break Oynanış Duyuru Videosu (Türkçe Altyazılı) Quantum Break'i geliştiren şirketin başında bulunan Sam Lake, videoda neler diyor? Bu Türkçe alt yaz

Quantum Break Oynanış Duyuru Videosu Uzun süredir sesi çıkmayan Quantum Break için yayınlanan bu videoda küçük bir oynanış görüntüsü göre

Quantum Break - When Time Stutters and Freezes Xbox One'ın oyun ve TV dizisi arasında bağlantılı çalışacağı Quantum Break'ten yeni bir video daha.

Quantum Break - Reveal Trailer (Altyazılı) Remedy imzasını taşıyan Quantum Break'in ilk tanıtım videosu Türkçe altyazılı olarak karşınızda.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 12 adet
Oyunun Haberleri
Remedy: Microsoft Quantum Break ve Alan Wake'in Devam Oyunlarını Yapmak İstemedi 19 Temmuz Remedy'nin Yeni Oyunu 2019'da Çıkacak 18 Şubat Quantum Break Xbox One X Güncellemesi Oyunun Boyutunu 178GB Yapıyor 05 Kasım Quantum Break Türkçe Yama Çıktı 18 Kasım Quantum Break, DirectX 11 ile Daha İyi Bir Performans Veriyor 02 Ekim Daha Fazla Haber