Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

4 kişi bu oyunu takip ediyor.
The Walking Dead ile birlikte büyük beğeni kazanan Telltale Games'in yeni oyunu Tales From the Borderlands, Borderlands evreninden farklı hikayeleri oyunculara aktaracak. Yapımcı ekibin önceki oyunlarında da olduğu gibi Tales From the Borderlands, bölüm bölüm sunulan bir oyun olacak.
 
Gelen ilk açıklamalara göre Tales From the Borderlands, Borderlands evreninden farklı karakterlerin hikayesini işleyecek. Ayrıca oyunda hikayeye de etki edebileceğiz.
Oyunun Diğer Videoları

Tales From the Borderlands-Final: The Vault of the Traveler Sezonun son bölümü karşınızda.

Tales From the Borderlands-İlk Bölüm Artık Ücretsiz Tales From The Borderlands'in ilk bölümü konsollar ve mobil platform için artık ücretsiz. 

Tales From the Borderlands Episode: 3-Çıkış Videosu Borderlands evrenini keşfetmeye üçüncü bölümle devam ediyoruz. 

Tales From the Borderlands - Zer0 Sum Çıkış Videosu Tales From the Borderlands'ın ilk bölümü olan Zer0 Sum'ın çıkış videosu sizlerle.

Tales From the Borderlands - Welcome Back to Pandora Trailer Telltale Games'in geliştirdiği Welcome Back to Pandora'nın ilk tanıtım videosu karşınızda.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 14 adet
Oyunun Haberleri
New Tales from the Borderlands için Fran'e Odaklanan Yeni Fragman Yayınlandı 11 Ekim New Tales from the Borderlands için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 03 Eylül New Tales from the Borderlands'in Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı 24 Ağustos New Tales from the Borderlands'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 18 Ağustos Yeni Tales from the Borderlands Oyunu Bu Yaz Duyurulacak 23 Nisan Daha Fazla Haber