Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

28.10.2024 19:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy tarafından biz oyunculara sunulan gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake 2 için 1.2.3 güncellemesi yayınlandı. Yama notlarına göre oyunun en son piyasaya sürülen genişleme paketinde yer alan bir dizi hata düzeltiliyor.
 
Alan Wake 2 yeni güncelleme detayları
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni güncelleme oyuncuların Oceanview Motel'e ışınlandıktan sonra ajan Estevez'i kontrol edebilmelerine ve onun garip bir şekilde yoga yapmasına neden olan bir sorunu düzeltiyor. Ayrıca kontrolcü tarafında uyarlanabilir tetikleyicilerde yer alan sorunları tamamen çözüyor. Böylece sürekli olan titreşim problemi ortadan kalkıyor.
 
Göründüğü kadarıyla yeni güncelleme herhangi bir performans iyileştirmesi içermiyor. Bu yüzden akıcılık tarafında herhangi bir değişiklik beklememenizi tavsiye ediyoruz. Bunun yanı sıra Ray Tracing veya Path Tracing efektleri için herhangi bir görsel veya performans iyileştirmesi görülmedi.
 
Alan Wake 2 bildiğiniz üzere bir yıl önce PC platformuna geldi. Oyunun PC sürümü Epic Games mağazasında yer alıyor ve Steam platformuna gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fatal Fury: City of the Wolves Fragmanı Kim Dong Hwan'ı Tanıtıyor 3 Saat önce Helldivers 2'nin Xbox Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce Önümüzdeki Haftalarda Çıkacak 10 Oyun 4 Saat önce Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler