Helldivers 2'nin Xbox Konsollarına Gelebilir

28.10.2024 20:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Arrowhead Game Studios ve yayıncılığını PlayStation PC stüdyosunun üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 bildiğiniz üzere şu anda PlayStation 5 ve PC tarafında bulunuyor. Ancak oyunun Xbox sürümü oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor ve topluluk yöneticisi bu konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Helldivers 2 için Xbox bekleyişi sürüyor
 
 
 
PlayStation tarafından yayınlanan Helldivers 2 ciddi bir başarı elde etti. Oyunun çok oyunculu bir nişancı aksiyon deneyimini sunması belli bir oyuncu kitlesini beraberinde getirdi ve Xbox'ın kalabalık oyuncu topluluğu bu oyuna akın etmeyi bekliyor.
 
Bir PlayStation oyunu olduğu için Helldivers 2'nin Xbox tarafına pek geleceğini düşünmeyebilirsiniz. Ancak Arrowhead Game Studios'un topluluk yöneticisi Thomas Petersson (diğer adıyla Twinbeard), böyle bir ihtimalin gerçekleşeceğini ortaya koyuyor.
 
Oyunun resmi Discord sunucusunda bir mesajda Petersson, Sony ve Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer karşılıklı olarak bir anlaşmaya varabilirlerse oyunun Xbox konsoluna gelebileceğini öne sürüyor. Bu konu hakkında geçtiğimiz süreçte Spencer çeşitli söylemlerde bulundu ve nişancı aksiyon oyununun Xbox Series X/S'te mevcut olmamasının hiçbir faydası olmadığını söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fatal Fury: City of the Wolves Fragmanı Kim Dong Hwan'ı Tanıtıyor 3 Saat önce Helldivers 2'nin Xbox Konsollarına Gelebilir Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Önümüzdeki Haftalarda Çıkacak 10 Oyun 4 Saat önce Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 4 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler