Activision: West ve Zampella'yı Kovmak Kolaydı

West ve Zampella'nın ayrılıkları olaylı oldu, ama Activision onları kovma kararını kolay almış
17.12.2012 08:25 Alkan Adakaner

 
     Activision ile Infinity Ward'un kurucuları olan ve Call of Duty serisini yaratan iki önemli isim Frank West ve Vince Zampella arasındaki dava uzun süre oyun dünyasının gündemini meşgul etmişti. Activision patronu Bobby Kotick'e göre bu süreç hiç de zor olmadı, bunun nedeni ise şu şekilde:
 
     "İki yöneticinizin kontratlarını bozmak, onlara verdiğiniz paraları da yanlarına alarak 40 çalışanınızı da çalmak istediğinizi öğreniyorsunuz. Ne yaparsınız? Tabi ki onları kovarsanız."
 
     Bakalım bu iki önemli ismin Bobby Kotick'e yanıtı ne olacak. Yine Kotick gibi bir açıklama mı yapacaklar, yoksa yanıtı yeni oyunları ile mi verecekler? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler