Alan Wake 2 için Yeni Oyun Plus Modu Geliyor

11.12.2023 12:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games Publishing ve geliştirici Remedy Entertainment, Alan Wake II'ye 11 Aralık yani bugün ücretsiz bir güncelleme ile New Game Plus modu geliyor. "The Final Draft" adlı güncelleme oyuna dahil oluyor.
 
Yeni güncelleme oyunu yeni bir zorluk seviyesini de dahil ediyor
 
 
 
Yeni güncelleme ile beraber sadece yeni oyun + modu değil aynı zamanda kabus seviyesinde bir zorluk da oyuna dahil oluyor. Yeni oyun + modu ile beraber ilerlemeniz, geliştirmeleriniz ve daha fazlası yeni oyuna aktarılıyor. Bu sayede daha etkili ve güçlü bir şekilde yeni bir oyuna dahil olabiliyorsunuz. Aynı zamanda elde ettiğiniz belgeler, videolar ve daha fazlası da bu oyun moduna aktarılıyor.

Bunun dışında yeni kabus seviyesindeki zorluk zor oyunculara hitap ediyor. Burada oyuncular daha güçlü ve yoğun düşmanlarla karşılaşabiliyor. Kendi strateji seviyenizi ölçebiliyor ve aynı zamanda becerilerinizin de sınırlarını zorlayabilecek türden bir yapı ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu da korku oyunlarını ve zoru seven oyunculara hitap ediyor.
 
Alan Wake II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake 2 Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler