Remedy, Alan Wake Serisini Daha Fazla Genişletmek İstiyor

17.02.2024 19:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy ekibi tarafından sunulan Alan Wake serisinin yeni oyunu Alan Wake 2 bildiğiniz üzere 1.3 milyonluk satış sayısını aşmış durumda. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber geliştirici ekibin en hızlı satan oyunu unvanına ulaşan Alan Wake 2'nin bu başarısından sonra evren daha da genişletilmek isteniyor.
 
Alan Wake evreni için yeni projeler gelecek 
 
 
 
Geliştirici ekip ikinci oyunun başarılı çıkışından sonra Alan Wake serisini büyütmek ve genişletmek istediğini aktarıyor. 2010 yılında piyasaya sürülen ilk oyundan yaklaşık 10 yılı aşkın bir süre sonra devam oyunu bizlere sunuldu ve geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde de büyük beğeni toplayan bir yapım oldu diyebiliriz. Geçtiğimiz Cuma günü yapılan açıklamayla beraber oyunun büyük bir başarıya da imza attığını aktarabiliyoruz.
 
Remedy'nin CEO'su Tero Virtala, devam oyununun satışlarından oldukça memnun olduğunu aktarıyor. Aynı zamanda bu seriyi devam ettirmek için de çalışmalara başlamak istediklerini belirtiyor. Virtala ayrıca Control ve Alan Wake adında iki farklı köklü serinin olduğunu ve bu serileri de büyütmek istediklerini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake 2 Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler